Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wyniki] Konkurs - Nowy rok szkolny !

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

01a5d0e6c0eaf.png

Razem z xamizo i Baksiem uzgodniliśmy trójkę zwycięzców w konkursie FanArt.

Przejdźmy do rzeczy:

Pierwsze miejsce czyli

9368_gold.png i wyróżnienie zlecenia na dowolną prace wygrywa : Lord Hades

Drugie miejsce czyli talon na 15% wygrywa:

Szymo123

Trzecie miejsce czyli talon na 10% wygrywa:

Sprite.

Zwycięskie prace:

Lord Hades:

1347553879-U369501.png

Szymo123

planlekcjif.png

Sprite.

1347555860-U509176.png

Gratulacje i zapraszamy do następnych konkursów !

:)

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Dziękuję za pierwsze miejsce i gratuluję pozostałym. ;)

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

W sensie, że to żart jakiś? Nie dość, że 3 praca nie spełnia kryteriów to jeszcze jej autor powinien dostać 5 % za "paintowską" pracę.

Hades w pełni zasłużona wygrana

co do 2 miejsca bym polemizował

a 3 to jakaś pomyłka...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Śmiech na sali jak zawsze. Druga praca ma skopiowane elementy ze strony do gry Metin2 od grafika Zielsko. Trzecia to gówno z painta, brak HD. Pozdrawiam Was.

Opublikowano

Gratulacje

ale 3 to chyba wam sie coś pomyliło dosyć że tło z google dodał linie w paincie i 3 ms gratulacje

2 natomiast kopia ze strony priv. serwera metin2 dodane napisy

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Nie wiem czy mogę ujawniać na kogo ja głosowałem na 3 miejsce, ale ja na sprite. nie głosowałem

Jury powinno być jednym "organizmem", obiektywnie wybierającym najlepsze prace. A nie głosującym z ocen subiektywnych.

Opublikowano

Wiedziałem, że tak będzie ale jeszcze raz dam obrazek od organizatora:

750px-Vector_Video_Standards.png

Praca nr. 1: 1600x1200 - nie jest HD : )

Praca nr. 2: 800x640 - także nie jest HD : )

Praca nr. 3: 598x286 - to to jest żart.

Sorry, ale to jest łamanie regulaminu ;x Dodatkowo:

http://scr.hu/0rqu/lz4s3

he?

Opublikowano

Gratuluje Hadesowi. Reszta to jakaś pomyłka. Było o wiele więcej lepszych prac. Do tego pan który otrzymał miejsce trzecie, miał jedną z najgorszych prac w konkursie. Troszkę myśle że nie sprawiedliwie ocenianie.

Opublikowano

Cristiano, jesteś moderatorem więc może jakieś informacje od Ciebie? Decyzja będzie zmieniana? Dwie prace łamią regulamin, a wygrywają? Halo!

@antywarn.

Gratuluję, szczególnie podoba mi się praca 1.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

I tak wiadomo, że moja była najlepsza, ale nie dostałam nagrody bo już posiadam + mam GM ^^ <skromność>

Nie no ok, pierwsza ujdzie, ale wybierając trójkę ośmieszyliście FanArt :> Chyba pomyślimy, by stworzyć specjalnie dla was subforum do painta, tam będziecie mogli zaniżać sobie poziom działu.

Edit:

Już wiem skąd znam te ramki z 2 planu lekcji :) Przemek będzie zachwycony wiedząc, że ktoś kopiuje jego elementy z layoutów :>

Porażka jednym słowem.

Opublikowano

I tak wiadomo, że moja była najlepsza, ale nie dostałam nagrody bo już posiadam + mam GM ^^ <skromność>

Nie no ok, pierwsza ujdzie, ale wybierając trójkę ośmieszyliście FanArt :> Chyba pomyślimy, by stworzyć specjalnie dla was subforum do painta, tam będziecie mogli zaniżać sobie poziom działu.

Edit:

Już wiem skąd znam te ramki z 2 planu lekcji :) Przemek będzie zachwycony wiedząc, że ktoś kopiuje jego elementy z layoutów :>

Porażka jednym słowem.

Dokładnie, praca pierwsza jest regulaminowa. Ale te dwie.. Porażka. Heniek 1 miejsce. Ex aqueo Ty i Lord 2 miejsce, a trzecie nie mam wg mnie ;d Ale skoro tworzą regulamin to niech go plinują.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Czy w takich przypadkach GM nie mógłby interweniować z zewnątrz ?

Te wyniki to jakiś żart, szkoda, że plagiat i idiotyzm wygrywa z innymi, ciekawszymi pracami...

Opublikowano

Ja proponuję, by głosowanie odbyło się ponownie, tym razem za pośrednictwem zwykłych głosów użytkowników. Przede wszystkim wybrać dwa ostatnie miejsca na nowo, by nie zrobić przykrości Hadesowi bo jego praca, jak najbardziej zasługuje na podium. Jako, że nie chce, by moja sugestia była wzięta, jako zazdrość z powodu...hm..np nie dostania żadnej nagrody, rezygnuje z konkursu.

Za dwa ostatnie miejsca powinien być warn (paint) oraz 3 dniowy ban(plagiat), a nie talon.

Opublikowano

Ja proponuję, by głosowanie odbyło się ponownie, tym razem za pośrednictwem zwykłych głosów użytkowników. Przede wszystkim wybrać dwa ostatnie miejsca na nowo, by nie zrobić przykrości Hadesowi bo jego praca, jak najbardziej zasługuje na podium. Jako, że nie chce, by moja sugestia była wzięta, jako zazdrość z powodu...hm..np nie dostania żadnej nagrody, rezygnuje z konkursu.

Za dwa ostatnie miejsca powinien być warn (paint) oraz 3 dniowy ban(plagiat), a nie talon.

To jest bardzo dobry pomysł jeżeli chodzi o głosowanie poprzez ankiety, wg mnie wszystkie konkursy powinny się tak odbywać..bo mogą być tez niektóre ustawiane a takto każdy widzi kto ile ma głosów..i jest to w miare uczciwe :)

1352135286-U485574.png 1612_mmt.png

Opublikowano

Gratuluje Lordowi, reszta natomiast

- 2miejsce = kopiowane elementy

- 3miejsce = nie w hd + łotafak są dopuszczane prace z painta ?

Opublikowano

Jakaś odpowiedź ze strony moderacji? Bo widzę że moderatorzy mają wyjebane na ten temat.

Dali chujowe wyniki, i boją się odezwać, by ich nie hejtowano ;).

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Protestuje!

1 i 2 praca, ok. Ale 3?! Ona nie spełnia kryteriów! Praca miała być w HD, tak było w regulaminie, a wy sami go łamiecie! Na dodatek były dużo lepsze prace, np. Hrabia14, dużo lepsza praca! Czuje że konkursik ustawiony, i koleżka Sprite dostał nagrodę "po znajomości"... Przez takie rzeczy ośmieszacie FanArt, jak to napisała Wredna.

Game Over

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...